Підлітковий період: виставка-ретроспектива творчості Рафа Сімонса

Новости
28.07.2015
ТЕКСТ: admin
ПОДЕЛИТЬСЯ

Якщо вам коли-небудь було цікаво, що таке бути підлітком та частиною субкультури провінційної Бельгії – а нам особисто було неодноразово – то Віллі Вандерперре та Раф Сімонс мають, що вам розповісти. Відомий фотограф вирішив зробити інсталяцію та присвятити її останнім двадцятьом рокам дизайнерської кар’єри Сімонса. Виставка оформлена у вигляді шафи у шкільній роздігальні, з наліпками

ПОДЕЛИТЬСЯ

willy-vanderperre-raf-simons-exhibition-at-032c-workshop-2

Якщо вам коли-небудь було цікаво, що таке бути підлітком та частиною субкультури провінційної Бельгії – а нам особисто було неодноразово – то Віллі Вандерперре та Раф Сімонс мають, що вам розповісти. Відомий фотограф вирішив зробити інсталяцію та присвятити її останнім двадцятьом рокам дизайнерської кар’єри Сімонса. Виставка оформлена у вигляді шафи у шкільній роздігальні, з наліпками та скейтами, і з кожної вітрини звучить одразу дві різні композиції: одну обирав Раф Сімонс, а іншу – сам Вандерперре. Цей прийом з музичним оформленням був покликаний продемонструвати синергію та дисонанс співпраці дизайнера та фотографа.

willy-vanderperre-raf-simons-exhibition-at-032c-workshop-8

«Для Рафа Сімонса та Віллі Вандерперре молодість – це практика. Це методологія. Це оточення», — стверджує офіційний прес-реліз експозиції, пояснюючи, чому дует вирішив зосередити своє дослідження саме навколо молоді. А субурбаністична ізоляція бельгійських підлітків, про яку Сімонс, будучи представником цього прошарку, знає досить-таки багато, тільки надає інсталяції мелодраматичного та дещо ностальгічного присмаку.

willy-vanderperre-raf-simons-exhibition-at-032c-workshop-9

Інсталяція проходить у 032c Workshop, в Берліні, та триватиме до 21 серпня.

ПОДЕЛИТЬСЯ
ВЕЩЬ ДНЯ
20.12.2023
А-ба-ба-га-ла-ма-га
Так ніхто не кохав. Антологія української поезії про кохання
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).