Бездоганний силует і королівські відтінки: одягнутися як Меган Маркл

Тренды
04.08.2023
ПОДЕЛИТЬСЯ
Легкість та класика в одному флаконі
ПОДЕЛИТЬСЯ

Меган Маркл по праву визнана іконою стилю й успішно зберігає цей титул і досі. Разом із стилісткою Марією Мінс Коут герцогиня Сассекська завжди балансувала свій образ між королівським протоколом та індивідуальністю. Тепер, коли Меган і Гаррі не обтяжені строгим регламентом, її стиль набуває більш розслаблених і гламурних рис, проте залишається незмінно витонченим.

Меган носить бездоганні чорні сукні, шовкові спідниці міді та речі відтінків, що ідеально підсвічують шкіру: коричневого, смарагдового, небесно-синього та пудрово-білого. Сорочку в смужку доповнюють світла спідниця та літній капелюх-Федора, а сарафан відтінку Navy — білі човники та плетений клатч. Образ Меган сповнений легкості і водночас навіває думки про класичну жіночність часів Крістіана Діора та Юбера де Живанші. На честь дня народження герцогині ми згадали одні з найелегантніших виходів і надихаємося для бездоганних маніпуляцій зі стилем.

 

Читайте также: Протоколи королівської сім’ї та пропущені обітниці. Як пройшло королівське весілля Принца Чарльза та Принцеси Діани

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).