Ніжність і мерехтіння: кращі б’юті-образи з Тижня високої моди весна-літо 2024

Краса
29.01.2024
ПОДЕЛИТЬСЯ
Натхнення для яскравих перевтілень
ПОДЕЛИТЬСЯ

Напередодні завершився Тиждень високої моди в Парижі, надихаючи нас на витонченість образів, як у колекціях Chanel, Dior та Valentino, і спонукаючи до експериментів з драматичністю, що були яскраво вираженими на шоу Victor & Rolf, а також Jean Paul Gaultier під керівництвом дебютантки в ролі кутюр’є Сімон Роша. Значної уваги заслуговують б’юті-образи, які доповнювали ці вишукані ансамблі протягом чотирьох днів — від ніжних бантів, які прикрашали зачіски помпезністю й ніжністю, до порцелянового макіяжу в Maison Margiela. Кращі б’юті-образи із Тижня високої моди для майбутніх креативних перевтілень зібрав L’Officiel Online.

Максимально короткий боб

2024 рік, безумовно, стане роком зачіски боб-каре — цей б’юті-образ уже приміряли знаменитості, як-от Селена Гомез, Пенелопа Круз, Дженніфер Лопес, Кейлі Спені та Америка Феррера. Безпосередньо із сезону нагород, де, зокрема, тенденція стала провідною на «Золотому глобусі», вона прикрасила подіуми Тижня високої моди в Парижі. Максимально короткий боб був помічений на показах Chanel, Dior і Rahul Mishra. Якщо ви шукаєте спосіб оновити ваш образ — зверніться до цих елегантних стилізацій, які економлять час на щоденну укладку та додають освіжного ефекту. 

Макіяж в кристалах 

Екстравагантні кристали прикрасили б’юті-образи на показах Jean Paul Gaultier та Robert Wun. Цей прийом у макіяжі у випадку модного дому Jean Paul Gaultier, нову кутюрну колекцію для якого створила дизайнерка Сімон Роша, додавав драматизму поєднаного з ніжністю. Обличчя моделей виглядало майже «оголеним», єдиний акцент — масивні кристали в куточках очей, на губах чи на бровах. 

Зачесати назад

Мінімалістично зачесане назад волосся — ідеальний варіант для ефектного образу, що дозволяє засяяти аксесуарам і вбранню ще яскравіше. Практичні приклади з подіуму були помічені на шоу Valentino, де зачіска до того ж була «вологою», водночас моделі Schiaparelli зачесали волосся назад у тугі пучки. 

Порцеляновий макіяж у Maison Margiela

Лялькоподібний макіяж на кутюрному театральному показі Maison Margiela захопив усіх любителів креативних б’юті-образів (а також всі соцмережі). Створила його британська візажистка Пет Макграт, застосовуючи осяйну есенцію Divine Skin: Rose 001 The Essence, а згодом наносивши класичний тональний крем, консилер Skin Fetish і рум’яна Divine Blush. 

Головний секрет б’юті-образу — застосування рідкого латексу та продуктів, які створюють ефект маски. Для макіяжу також були використані олівець для очей PermaGel Ultra Glide, помада MatteTrance Lipstick і серія тіней Mothership I: Subliminal, Mothership VI: Midnight Sun, Blitz Astral Quad та MTHRSHP Mega: Celestial Nirvana. Останні були нанесені як на повіки, так і на губи й брови. 

Різні стилізації бантів

Не залишилося жодних сумнівів, що банти як в одязі, так і в аксесуарах залишаться провідною тенденцією цього сезону. Водночас різні варіанти їхньої стилізації у волоссі ми побачили протягом Тижня високої моди. На показі Dior плетені пучки прикрашали тонкі стрічки з бантиками, а на шоу Victor & Rolf вони стали ніжними акцентами. 

Читайте також: Блиск шкіри й мікропідбори: 7 взуттєвих трендів весни-літа 2024.

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).