Колаборація осені: Кейт Мосс створить колекцію для Zara

Новини
11.10.2024
ТЕКСТ: Єлизавета Бабец
ПОДЕЛИТЬСЯ
«Правильний гламур»
ПОДЕЛИТЬСЯ

Слідом за Стефано Пілаті колекцію для Zara створить Кейт Мосс. Топмодель 90-х візьме участь у розробці капсули одягу для вечірок та особливих заходів. У магазинах результат колаборації Zara та Кейт Мосс з’явиться вже цієї осені.

До сумісної колекції ввійдуть готовий одяг та аксесуари. Над капсулою Кейт Мосс працювала разом з Мартою Перес, головою Inditex, а також зі своєю близькою подругою стилістом Кеті Інгланд, найбільш відомою своєю роботою з Александром Макквіном.  

«Для цієї колекції я хотіла створити ідеальну капсулу для вечірок — речі, які виглядають невимушено шикарно, але матимуть елементи вишуканості. Поєднання класичного крою з потрібною кількістю гламуру, аби провести вас через весь сезон вечірок», — поділилася Кейт Мосс.

Раніше топмодель вже співпрацювала з масмаркет брендами. З 2007 по 2010 роки Кейт Мосс створювала постійну колекцію для Topshop. У 2014-му знаменитість повернулася до роботи з брендом над капсульною лінійкою, яка й досі користується попитом на платформах перепродажу одягу.

Колаборація Zara x Kate Moss буде доступна онлайн та в обраних магазинах бренду. Реліз колекції запланований на 30 листопада цього року.  

ПОДЕЛИТЬСЯ
На сайте доступны аудиозаписи статей, подкасты и рекомендации стилистов в аудио-формате. Такие материалы отмечены соответствующим знаком(слева).